Feltkarusell 2022

Velkommen til feltkarusell 2022. For Medlemmene i BPK vil det i august / september bli avholdt minst 4 feltstevner, som samlet vil utgjøre Feltkarusellen 2022. Det kan skytes i klassen fin, grov, militær, revolver, spesialpistol , spesialrevolver.
Stevnene avholdes på onsdager, i tidsrommet 14.00 – 19.00. Senest påmelding kl 18.00. Stevnene avholdes på 50 – meteren, og det vil bli satt opp 5 standplasser. Startkontingenten er kr. 50 pr stevne og betales via Vipps til 736483. For å vinne en klasse i Feltkarusellen 2022, må skytteren ha deltatt i minst 3 stevner. Plassering beregnes ut fra skytterens 3 beste stevneresultater.
Det vil bli premiering i klassene Fin , Militær og Spesialpistol. Stevneleder Tore Tvedt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.