Stevner i 2018

Luftstevner for 2018 er approbert og ligger nå i terminlisten for Hordaland Skytterkrets. Det er ikke approbert noen utendørsstevner pga planlagt oppgradering av utendørsbanene. Man tar sikte på å kunne arrangere noen klubbfelt på onsdagene når våren nærmer seg, mer info kommer senere!

– Første stevne er tirsdag 9. januar, da skyter vi luftsprint (3D) kl 18, og luft standard (3C) kl 18:30.

– Neste stevne ut er søndag 21. januar, da blir det ordinær (3A) og luftsprint (3D). Dette stevnet er første (av tre mulige) stevne som teller for luftkruset 2018. I tillegg blir dette stevnet grunnlag for å kåre klubbmestere for 2017. Dette fordi klubbmesterskapet før jul utgikk pga dommermangel!

Godt nytt skytterår!

Dommer/skyteleder i klubben. Deltar i de fleste øvelser innen NSF, satsingsområde er presisjonsøvelsene luftpistol (10m) og fripistol (50m).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.