NM luft/15m 2018

Sartor SSL i samarbeid med Hordaland Skytterkrets er tildelt NM for luft i 2018, og har i den forbindelse sendt forespørsel til klubbene i kretsen om de kan finne personell som kan gjøre en innsats under mesterskapet. Det blir arrangert både for luftpistol, luftrifle og 15m i samme mesterskapet, så dette blir et av de større arrangementene innen skytternorge.

Infoskriv fra NM-komiteen: Informasjon til lagene

 

Vennligst les gjennom dokumentet, og ta kontakt med undertegnede på epost dersom du har tid og anledning til å hjelpe til litt under mesterskapet. Det vil selvsagt være anledning å skyte alle øvelsene selv om man er medhjelper.

Gi beskjed hvilke av dagene og evt. hvilke tidspunkter du har mulighet til å hjelpe til:

Dommer/skyteleder i klubben. Deltar i de fleste øvelser innen NSF, satsingsområde er presisjonsøvelsene luftpistol (10m) og fripistol (50m).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.