Treningssamling for baneskyttere i regi av kretsen

Vi har mottatt følgende invitasjon fra Hordaland Skytterkrets:

Vi inviterer med dette til treningssamling med instruksjon i Jonahola 25 og 26 oktober. Pål Hembre vil stå for instruksjon og det vil bli individuell oppfølging av deltakerne så langt det lar seg gjøre.

Alle skyttere i Hordaland Skytterkrets er velkommen til å melde seg på. Det er imidlertid et begrenset antall plasser og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Samlingen vil nok gi mest utbytte til aktive konkurranseskyttere og skyttere med ønske om å heve nivået sitt.

Ved behov vil vi dele opp helgen slik at en gruppe samles på lørdag og en på søndag. De påmeldte vil få informasjon om dette når vi har oversikt over antall påmeldte. Vi vil også sette opp et stevne på slutten av hver dag. Etterapprobering av disse stevnene blir gjort når vi har kontroll på hvor mange som stiller på samlingen. Det vil mest sannsynlig være luftpistol, standard eller andre internasjonale øvelser som blir approbert. Vi kommer tilbake med informasjon om klokkeslett men man må påregne at det blir tilnærmet hele dager.

Påmelding med navn, klubb, telefon og e-post sendes til erik.bache@gmail.com innen 26 september.

Dommer/skyteleder i klubben. Deltar i de fleste øvelser innen NSF, satsingsområde er presisjonsøvelsene luftpistol (10m) og fripistol (50m).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.