Hvor parkerer man når man er på skytebanen ??

P-skilt

Pga forberedelser til asfaltering og selve asfalteringen vil det bli en del maskiner og arbeid på banen i løpet av de neste 3-4 ukene. Når vi nå har en ny stor og flott parkeringsplass klar er det selvfølgelig der man skal parkere. Dette gjelder alle enten de er fra Bergen Skytterlag, Bergen Pistolklubb eller bare er innom. Respekter dette slik at arbeidet kan gå uhindret. Vi har nå to veier opp til parkeringsplassen så det skal være mulig å komme opp selv om det jobbes i en av disse.
Når asfalten er lagt skal det fremdeles parkeres på parkeringsplassen da området mellom hus og standplass + området ved pistolbanene skal være bilfri. Skilting og mer info kommer etter hvert.

Hilsen Styret

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.