Adgang til klubbhus og opplæring på luftbanen

Det blir opplæring på de elektroniske skivene og utdeling av adgangsbrikker til klubbhuset, tirsdag 4/3 og torsdag 13/3 fra kl. 18.00. Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil være tillatt å låne ut kort eller dele kort. Dette gjelder også for familiemedlemmer. Betaling av kort skjer til BPKs konto 3633.32.61817. Ta med kvittering/kontoutskrift på innbetalt beløp. Innbetalingen merkes «adgangsbrikke» og eventuelt «luftkort». Ta også med medlemskort som viser at medlemskontingent for 2014 er betalt.

Meld fra til Einar Karlsen (banemester@bergenpistolklubb.no) om hvilken dag du ønsker å komme. Det vil også bli satt opp dager senere hvor det er mulig å hente adgangsbrikker og få opplæring på de elektroniske skivene

Dommer/skyteleder i klubben. Deltar i de fleste øvelser innen NSF, satsingsområde er presisjonsøvelsene luftpistol (10m) og fripistol (50m).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.