En liten, men viktig påminnelse

Alle må passe på å stenge bom dersom det ikke er andre biler på skytebaneområdet når man forlater området. Alle som kjører opp forbi bommen passe på at de har nøkkel til bommen med seg. De som ikke har nøkler må ta kontakt med banemester Einar Karlsen for å få nøkkel.

Det minnes samtidig om at begge varselflagg må heises før skyting begynner og at flaggene må fires når man forlater pistolanlegget som siste skytter. (NB! Gjelder ikke aktivitet i klubbhuset, som luftskyting!)

1 Comment on “En liten, men viktig påminnelse

  1. Vil påpeke at flaggreglene kun gjelder kruttskyting på utendørsbanene, og ikke luftskyting i klubbhuset. Hvis du er sistemann som forlater utebanene skal flaggene tas ned, selv om det er aktivitet i klubbhuset.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.