Adgang til klubbhus + opplæring luftbanen

Torsdag 5. juni kl 18 blir det på nytt mulig å skaffe seg nøkkelbrikke for tilgang til klubbhuset, samt få opplæring på bruk av luftbanen (og få smartkort som man trenger for å bruke Megalink-anlegget).

Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil være tillatt å låne ut kort eller dele kort. Dette gjelder også for familiemedlemmer. Betaling av kort skjer til BPKs konto 3633.32.61817. Ta med kvittering/kontoutskrift på innbetalt beløp. Innbetalingen merkes «adgangsbrikke» og eventuelt «luftkort». Ta også med medlemskort som viser at medlemskontingent for 2014 er betalt.

Prisen på adgangsbrikkene er kr. 1000. Dette er et  engangsbeløp og er ikke refunderbart. Grunnen til at dette beløpet er høyere enn det vi tidligere har tatt for nøkler er at det skal være med på å finansiere det elektroniske låssystemet som er installert. Dette systemet er langt dyrere enn et tradisjonelt nøkkelsystem. Et elektronisk låssystem er helt nødvendig for å kunne ha den nødvendige adgangskontroll.

Aktive dommere vil få adgangsbrikker vederlagsfritt. Det samme vil de som har gjort en dugnadsinnsats utover det som kan forventes samt andre som gjør en stor innsats for klubben.

Prisen på kort til de elektroniske skivene er kr. 200. Dette er også et engangsbeløp som ikke er refunderbart. Bruk av de elektroniske skivene betales gjennom treningsavgiften som er en del av medlemskontingenten. Det betales således ikke noe ekstra for bruken av de elektroniske skivene.

 

Dommer/skyteleder i klubben. Deltar i de fleste øvelser innen NSF, satsingsområde er presisjonsøvelsene luftpistol (10m) og fripistol (50m).

1 Comment on “Adgang til klubbhus + opplæring luftbanen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.