Vedr. datokjøring og baneanlegget

Som de fleste har fått med seg er det innført datokjøring i Bergen, og det har vært tvil om baneanlegget på Melkeplassen/Kronegården har vært innenfor eller utenfor den «ytre bompengeringen». Som kjent kjører man ikke gjennom noen bomstasjon verken fra Fyllingsdalen eller Laksevåg men likevel har kartet fra kommunen indikert at området er innenfor.

Nå har det kommet ut et nytt og mer detaljert kart fra kommunen, og her fremgår det klart at banen IKKE er inkludert i datokjøringsområdet: https://bergen.maps.arcgis.com/apps/Embed/index.html?appid=7dbfecce592a4d59b46aae3b630c0088

Asle Frantzen

Dommer/skyteleder i klubben. Deltar i de fleste øvelser innen NSF, satsingsområde er presisjonsøvelsene luftpistol (10m) og fripistol (50m).

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.